Coaching & Intervisie

PARKS' PROGRAMMA'S

Coaching & intervisie

Tijdens coachingsgesprekken en intervisiebijeenkomsten leren wij young professionals hoe zij omgaan met uitdagingen en tegenslagen en hoe zij hun kwaliteiten het beste kunnen inzetten en benutten. Ook in opleidingstrajecten kijken we wat young professionals nodig hebben.

Parks Amsterdam is een inspirerend platform met onafhankelijke trainers, coaches, sprekers en adviseurs, gespecialiseerd op het gebied van young professionals. De fase waarin young professionals zich bevinden in hun leven en de start van hun carrière brengen onzekerheden, vragen en uitdagingen met zich mee. Een eigen plek vinden binnen een organisatie, zichzelf zichtbaar maken, maximaal gebruik maken van en het inzetten van kwaliteiten of het omgaan met perfectionisme, faalangst en keuzestress: er zijn genoeg thema’s die spelen onder startende professionals. Ook jonge leidinggeven hebben behoefte aan begeleiding en ondersteuning in hun (nieuwe) functies. 

De coaches van Parks Amsterdam steunen en begeleiden jonge professionals bij hun ontwikkeling binnen deze thema’s. Dit doen we op twee manieren: 1-op-1 coachingsgesprekken of tijdens intervisiebijeenkomsten (in groepen). Daarnaast biedt Parks Amsterdam ook coaching aan binnen opleidingstrajecten of traineeships. Tijdens de coachingsbijeenkomsten leren wij young professionals hoe zij omgaan met uitdagingen en tegenslagen en hoe zij hun kwaliteiten het beste kunnen inzetten. Niet alleen fijn voor de young professionals zelf, maar óók voor de organisaties waarin zij werken. 

Organisaties kunnen jonge professionals (onder)steunen in hun ontwikkeling door begeleiding en coaching aan te bieden. Investeren in je young professionals is investeren in de toekomst.

In de coaching van Parks Amsterdam staat een persoonlijke aanpak centraal. Samen kijken we wat een coachee nodig heeft, waarna we met respect en positieve stimulans de grenzen van de comfort-zone verkennen.

Ontwikkelthema's

De thema's waarop wij coachen

Keuzes maken

Begeleiding bij ‘het even niet meer weten’. Of dat nou gaat over het moeilijk vinden om keuzes te maken, niet weten waar je staat of wat je precies wil in je werk en in het leven. 

Omgaan met perfectionisme en faalangst

Leren omgaan met de drang om alles perfect te willen doen. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe ontwikkeling maar belangrijker nog: kunnen genieten.  

Werk-privé balans

Weten en leren wat je als mens nodig hebt om vitaal en vol energie te blijven, zodat met plezier naar het werk gaan de standaard wordt.

Meer zelfvertrouwen

Voor meer zelfvertrouwen in jezelf, op je werk en in je leven. Als je je zekerder wil voelen over je eigen kwaliteiten en de toegevoegde waarde daarvan. Om te groeien in je rol op werk. 

Omgaan met tegenslag - vergroten veerkracht

Het vergroten van je flexibiliteit en het aanleren van manieren die helpen om weerbaarheid te vergroten als er tegenslagen zijn in werk of leven. 

Starten met leidinggeven

Hulp bij hoe jezelf te positioneren als jonge leidinggevende, leren vertrouwen te krijgen en geven, inzicht krijgen in wat voor leidinggevende je wil zijn en hoe je met lastige situaties om wil gaan. 

Hoe coachees onze coaching ervaren

Recencie man rond donkerroze
Wat ik fijn vind aan de coaching van Parks Amsterdam is dat de autonomie bij mij als coachee ligt, maar ik tegelijkertijd met prikkelende vragen de goede richting op word gestuurd. Het contact is heel persoonlijk en er is oprechte interesse.
Tom Strouken
/ Great Place to Work Nederland
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping