Event: 2 days of impact

2 days of impact
12 april 2018
Parks Meetup #1
8 juni 2018

Event: 2 days of impact

INTRO.

Vanuit onze jarenlange ervaring met het begeleiden van studenten in het Hoger Onderwijs en startende werknemers in het bedrijfsleven, merken we een grote behoefte bij jonge werknemers om als professional impact te hebben op hun (werk)omgeving!

Bij onze laatste inspirerende sessie met young professionals werden deze aannames nogmaals bevestigd. Van hieruit hebben we een inspirerend 2 daags programma ontwikkeld dat is ontstaan vanuit de behoeftes van deze jonge mensen zelf. Waarom 2 dagen? Uit ervaring weten we dat je als je in een soort van snelkookpan zit met meerdere mensen je snel grote stappen kunt zetten in korte tijd!

Wat is het?

In 2 intensieve dagen leer je je persoonlijke & professionele impact vergroten. Impact zien wij als een krachtig en blijvend effect dat je hebt op jezelf en jouw omgeving. Het gaat om invloed uitoefenen, ofwel je eigen persoonlijk leiderschap. Je impact vergroten doe je door je bewust te worden van je eigen persoonlijke drijfveren en hoe deze in te zetten. Daarnaast ga je je impact vergroten bij een project/vraagstuk op sociaal-, cultureel of maatschappelijk gebied.

Hoe doen we het?

Je werkt in een interdisciplinair team met andere jonge startende werknemers aan een challenge (project/vraagstuk) op sociaal-, cultureel en maatschappelijk gebied binnen de stad Amsterdam. Onze aanpak is ACTIEF en ERVAREN. We dagen je met inspirerende werkvormen uit tot activiteit en out je comfortzone te stappen. In het programma werken we onder andere met Art Based Learning, Theory U, Design Thinking en Krachtgericht coachen. Naast het opdoen van ervaring in de challenge werk je op verschillende manieren aan het vergroten van je impact.

Wat levert het op?

  • Deze twee dagen zijn een boost voor je persoonlijke & professionele ontwikkeling. Je hebt meer focus op je eigen toekomst en hoe je deze verder vorm wilt geven.
  • Je bent je meer bewust van je eigen impact en weet deze ook optimaal in te zetten waardoor je persoonlijk leiderschap vergroot wordt.
  • Je hebt in de samenwerking geleerd van andere jonge werknemers. Je bent geïnspireerd geraakt en je hebt je netwerk vergroot.
  • Je hebt je innovatief vermogen versterkt door vanuit een ander perspectief te kijken en te zoeken naar oplossingen in het werken aan de challenge.

Wat gaan we doen?

Hieronder kort het programma. Bij de start van 2daysofimpact krijg je meer te horen over de inhoud van het programma en de challenge (project/vraagstuk).

Donderdag 14.30-20.30u

14.30u: Start in Stedelijk Museum Amsterdam om je persoonlijke leervraag rondom impact te onderzoeken d.m.v Art Based Learning

16.30u: Introductie verder programma en challenge (project/vraagstuk), methode aanpak en verder uitwerken van je persoonlijke leervraag

18.00u: Pizza deel sessie d.m.v storytelling

19.00u: verdieping vergroten van je eigen impact

Vrijdag 9.00 – 16.00 u

Aan de slag met je team bij de opdrachtgever met een challenge. Tussendoor wrap-ups, teamcoaching en individuele begeleiding.

Wat kost het?

Kosten zijn in totaal 295,- excl. BTW, waarvan 10% wordt gedoneerd aan de sociale onderneming waarmee we samenwerken.

Wanneer is het?

Je kunt kiezen uit de volgende data:

  • Do. en Vr 17 en 18 mei 2018
  • Do. en Vr 24 en 25 mei 2018
  • Do. en Vr 14 en 15 juni 2018

Hoe kan ik mijzelf aanmelden?

Vóór 30 april aanmelden via het contactformulier op deze site. Graag aangeven welke dagen je komt. Ook als je nog vragen hebt of meer informatie, dan kan je dat vragen middels het contactformulier.

Na aanmelding krijg je een persoonlijke uitnodiging met locatie en verdere informatie van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *