Parks Coaching

Workshop Get-a-grip
17 juni 2019
Workshop Art Based Learning
15 juli 2019

Parks Coaching

Parks Amsterdam
18
nov
-
18
nov

Parks Coaching

by Parks Amsterdam
 
268 people viewed this event.

Parks Coaching

Herken je dit?

Je bent een (paar) jaar aan het werk, maar loopt soms tegen dingen aan waar je graag wel wat coaching bij zou gebruiken. Je zelfvertrouwen is niet optimaal, je twijfelt of deze baan wel echt wat voor je is, je bent aan het zoeken naar de juiste plek binnen de organisatie, je wil graag mee zicht op wat je kan en wil in je werk en in je leven of er zijn andere uitdagingen waar je als Young Professional tegenaan loopt.

Parks Coaching

Als je bovenstaande herkent, kunnen een aantal individuele coachingsgesprekken heel waardevol voor je zijn! Het helpt je om weer met meer rust en begrip naar dingen te kijken en van daaruit weer nieuwe keuzes te maken met zelfvertrouwen en energie.

Hoe ga ik te werk?

• Vul het aanmeldingsformulier in of mail me voor een afspraak
• We plannen een kennismakingsgesprek met koffie of via de telefoon. Hier zijn geen kosten aan verbonden
• Vervolgens hebben we minimaal 3 gesprekken van een uur.
• De aanpak van de gesprekken is afhankelijk van je vraag. Ik kijk altijd goed, waar jij het meeste baat bij hebt.

Wat zeggen anderen over mij als coach?

“Ik wilde graag samen met een coach onderzoeken hoe ik mijn rol als jonge consultant met meer zelfvertrouwen zou kunnen vervullen. Door de coachingsgesprekken met Japke is me dat zeker gelukt! Wat ik fijn vind aan haar als coach is dat ze de autonomie bij mij als de coachee legt, maar me tegelijkertijd met prikkelende vragen de goede richting op stuurt.
Verder is het contact heel persoonlijk en heeft ze oprechte interesse in je. Japke neemt je serieus en geeft onwijs veel erkenning aan de uitdaging die je hebt. Daardoor heb ik met hele fijne gesprekken mijn doel volledig behaald.”
Tom Strouken – consultant Great Place to Work Nederland
“Ik was erg bezig met ‘wat wil ik/wat kan ik’ in mijn werk en in mijn leven. Ik was op zoek naar iemand die me hierbij kon helpen: die me aan het denken kon zetten, daadwerkelijk nieuwe dingen kon laten zien en die ook gewoon praktisch is. Japke heeft dat allemaal. Ik had meteen een goede klik met haar; ze is heel benaderbaar en oprecht en je merkt dat ze je écht graag wil helpen. We hebben vier intensieve gesprekken gehad die heel goed aansloten bij mijn behoefte. Ik zou haar zeker aanraden als coach”
Christa Ooijevaar – trainee bij Welten

Kosten

Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden
De kosten voor de coachingsgesprekken bedragen 119,- (excl BTW) per gesprek

Incompany

Parks Coaching kan ook de coachingsgesprekken verzorgen met de Young Professionals van je organisatie als onderdeel van een traineeship, onboarding-programma of leiderschapsprogramma. Voor meer info, neem contact op met Japke.

 

 

Date And Time


 

Location

Amsterdam
 
 
 

Share With Friends