Get a grip! (start 11 okt)

Parks Coaching
28 juni 2019

Get a grip! (start 11 okt)

Parks Amsterdam
11
okt
-
15
nov

Get a grip! (start 11 okt)

by Parks Amsterdam
 
143 people viewed this event.

Herken je dit?

Je bent sinds een (paar) jaar aan het werk en opeens heb je van die momenten: Wat wil ik nu eigenlijk in mijn werk? Wat kan ik? Waar word ik blij van? In alle drukte loop je jezelf voorbij en neem je niet de tijd eens goed stil te staan bij hoe je je voelt. Daardoor voel je je soms onzeker, twijfel je aan wat je eigenlijk kan, waar je ook alweer goed in bent. Je hebt het idee dat je de grip op je eigen leven en werk aan het verliezen bent. Het goede nieuws is: je bent niet de enige die dit voelt! Maar vervelend is het wel. Houdt het jou ook tegen om in actie te komen en keuzes te maken? En zorgt het ervoor dat je minder energie hebt?
In het tweedaagse programmaGet a Grip!” word je in een groep van max 10 deelnemers intensief door mij begeleid om weer bewust te worden van je kwaliteiten en eigenaar te worden van de keuzes die je maakt in je werk en leven. Samen bouwen we aan meer energie en zelfvertrouwen.
Ik ben een ervaren specialist in het begeleiden van Young Professionals op het gebied van keuzes maken, zelfvertrouwen opbouwen en het benutten van je kwaliteiten. Ik werk vanuit oprechte interesse, gelijkwaardigheid, het vermogen om snel potentie te zien en je het vertrouwen te geven dat waar jouw talent ligt weer optimaal te gaan gebruiken binnen je werk en leven!

Ben jij dit?

Je bent een starter op de arbeidsmarkt (tussen 0-5 jaar werkervaring). Je bent leergierig, positief, hebt ambitie en je wil heel graag een boost krijgen om (weer) grip te krijgen op je werk en leven.

What’s in it for you?

Na afloop van deze tweedaagse heb je weer zicht op wat je goed kan en hoe je deze kwaliteiten kunt inzetten om jouw doelen te bereiken. Je hebt zelfvertrouwen, rust en focus en je komt in actie om de keuzes te maken die nodig zijn om weer met plezier naar je werk te gaan. Je maakt optimaal gebruik van al het talent dat in je zit en ontdekt hoe je zelf vorm aan kunt geven.
  • Je snapt waarom je doet wat je doet;
  • Je snapt welke dingen of gedachtes je soms in de weg zitten;
  • Je hebt zicht op wat je wil en welke potentie je hebt;
  • Je kunt met een helder hoofd keuzes maken;
  • Je hebt (weer) grip op jezelf. Dat geeft zelfvertrouwen, meer plezier in je werk en in je leven!

Hoe ga jij je weer meer grip krijgen?

Stap 1: Meld je aan! Ik neem contact met je op om het focusgesprek in te plannen.
Stap 2: Je hebt een individueel focus-gesprek met mij via Skype/Facetime. We maken kennis en onderzoeken waar je tegenaan loopt en welke doelen jij hebt voor Get a Grip! Je krijgt ook alvast een opdracht mee voor dag 1.
Stap 3: Dag 1 zijn we met de hele groep samen en staat in het teken van jouw kwaliteiten en je wensen. Samen komen we weer tot de kern waar je voor staat, waar je goed in bent en waar je energie van krijgt.
Stap 4: Na 2 weken volgt een individueel progress-gesprek via Skype/Facetime. We bespreken welke inzichten je al hebt opgedaan en hoe je daar mee aan de slag bent gegaan.
Stap 5: Op dag 2 komt de groep weer samen en krijg je meer grip op de dingen die je in de weg staan. Aan het eind van de dag weet je hoe je je potentieel maximaal kunt benutten en durf je keuzes te maken! Spannend? Ja! Maar ik help je daarbij.

Data en locatie

Get a Grip! (tweedaags programma)
Dit programma bestaat uit 2 losse dagen met een tussenliggende periode.
Dag 1: 11 oktober 2019
Dag 2: 15 november 2019
  • Tussen dag 1 en 2 is er een individueel progress-gesprek via Skype/facetime.
  • Voorafgaande aan de tweedaagse is er een individueel focus-gesprek via Skype/facetime
Locatie: MidWest Amsterdam

Kosten

1390,- per persoon (excl. BTW), inclusief locatiekosten, koffie, thee en lunch.
(min 8, max 10 deelnemers)

Incompany

Het programma Get a Grip! kan ook incompany bij jouw organisatie worden verzorgd, als onderdeel van een programma of traineeship. Voor meer info, neem contact op via Japke.

 

 

Date And Time

2019-10-11 @ 09:00
2019-11-15 @ 17:00
 

Location

Cabralstraat 1 Amsterdam, Amsterdam
 

Venue

MidWest Amsterdam
 

Registration End Date

2019-09-27
 
 

Share With Friends