Parks Coaching

Workshop Get-a-grip
17 juni 2019
Workshop Art Based Learning
15 juli 2019

Parks Coaching

Parks Amsterdam
22
feb

Parks Coaching

by Parks Amsterdam
 
459 people viewed this event.

Parks Coaching

Ik merk dat veel jonge professionals behoefte hebben om te sparren over de dingen waar ze tegenaan lopen. Dit gaat bijvoorbeeld over het maken van keuzes, vergroten van zelfvertrouwen, meer zicht krijgen op wat ze willen en kunnen. En ook veel managers zien deze behoefte bij hun jonge medewerkers.
Vanuit PARKS begeleid ik deze jonge professionals door middel van coachingsgesprekken.

Wat zeggen anderen over mij als coach?

“Ik wilde graag samen met een coach onderzoeken hoe ik mijn rol als jonge consultant met meer zelfvertrouwen zou kunnen vervullen. Door de coachingsgesprekken met Japke is me dat zeker gelukt! Wat ik fijn vind aan haar als coach is dat ze de autonomie bij mij als de coachee legt, maar me tegelijkertijd met prikkelende vragen de goede richting op stuurt.
Verder is het contact heel persoonlijk en heeft ze oprechte interesse in je. Japke neemt je serieus en geeft onwijs veel erkenning aan de uitdaging die je hebt. Daardoor heb ik met hele fijne gesprekken mijn doel volledig behaald.”
Tom Strouken – consultant Great Place to Work Nederland
“Ik was erg bezig met ‘wat wil ik/wat kan ik’ in mijn werk en in mijn leven. Ik was op zoek naar iemand die me hierbij kon helpen: die me aan het denken kon zetten, daadwerkelijk nieuwe dingen kon laten zien en die ook gewoon praktisch is. Japke heeft dat allemaal. Ik had meteen een goede klik met haar; ze is heel benaderbaar en oprecht en je merkt dat ze je écht graag wil helpen. We hebben vier intensieve gesprekken gehad die heel goed aansloten bij mijn behoefte. Ik zou haar zeker aanraden als coach”
Christa Ooijevaar – trainee bij Welten

Kosten

De kosten voor de coachingsgesprekken bedragen 119,- euro (excl BTW) per gesprek.
Als je als jonge professional de gesprekken zelf betaalt in plaats van een werkgever, dan bedragen de kosten 89,- euro per gesprek. Het intakegesprek is dan ook gratis.

Incompany

Parks Coaching kan ook de coachingsgesprekken verzorgen met de Young Professionals van je organisatie als onderdeel van een traineeship, onboarding-programma of leiderschapsprogramma. Voor meer info, neem contact op met Japke.

 

 

Date And Time


 

Location

 
 
 

Share With Friends