Parks Intervisie (ook online)

Parks Meetup
12 maart 2020

Parks Intervisie (ook online)

Parks Intervisie (ook online)

by
 
37 people viewed this event.
Japke.

">

Het is superfijn en heel waardevol om met een vaste groep Young Professionals uit verschillende organisaties regelmatig (virtueel) samen te komen om van elkaar te leren. Intervisie is er vooral op gericht om situaties die je in je werk tegenkomt, met anderen te kunnen bespreken en hun visie te horen. Zij maken namelijk ook dit soort dingen mee en kunnen je helpen een effectieve en praktisch toepasbare oplossing te vinden. Soms zien zij dingen bij je, die een “blinde vlek” zijn en soms hebben ze er gewoon al ervaring mee. Denk bijvoorbeeld aan: omgaan met je leidinggevende, niet lekker in je vel zitten op je werk, je als jonge hond alleen voelen tussen je oudere collega’s, je beter willen profileren in je organisatie, continu stress ervaren en de lat heel hoog leggen voor jezelf. Dat is heel herkenbaar!

Op dit moment ervaar je misschien stress rondom de ontwikkelingen van het Coronavirus en de impact die dat heeft op jezelf en je omgeving. Ook dat zijn onderwerpen die juist nu fijn zijn om met elkaar te bespreken.

Ik heb heel veel ervaring met het begeleiden van intervisiebijeenkomsten met Young Professionals of trainees bij organisaties (o.a. bij YoungCapital, The Millennials, Hogeschool van Amsterdam, Cushman & Wakefield). Het is een geweldige manier om elkaar naar een hoger persoonlijk en professioneel niveau te tillen.

Wil je ook graag aansluiten bij een (virtuele) intervisiegroep, neem dan snel contact op met Japke.

 

Date And Time


 
 
 

Share With Friends