PARKS Meetup #4 Young Professional: Wat wil je?

Workshop Art Based Learning
15 juli 2019

PARKS Meetup #4 Young Professional: Wat wil je?

Parks Amsterdam
15
nov
-
15
nov

PARKS Meetup #4 Young Professional: Wat wil je?

by Parks Amsterdam
 
71 people viewed this event.

– “Japke, ik ben afgestudeerd maar weet eigenlijk niet wat ik wil, wat ik kan, welke keuze ik moet maken. Kan jij me helpen?”
– “Japke, we willen binnen onze organisatie graag meer jonge mensen aantrekken. Ik weet dat ze zichzelf heel graag willen ontwikkelen binnen hun werk. Maar hoe doen we dat nu op een goede manier?”
– “Japke, ik ben sinds twee jaar aan het werk, maar ik word ineens onzeker of dit nu wel de goede plek is. Weet jij wat ik moet doen?”
– “Japke, we hebben een grote groep met starters in dienst die graag op een andere manier wil leren. Weet jij met welke werkvormen we dat het beste kunnen doen?”

Als deze vragen je bezighouden, kom dan naar de vierde Meetup van Parks Amsterdam! Deze staat namelijk in het teken van het maken van keuzes en het “young professional-proof” maken van je organisatie.

Meld je aan via https://www.eventbrite.nl/e/76735057623

  • Met een inspirerende talk van Japke over keuzestress, lef, botox, imposter syndrome, veerkracht en de Parks Way of Doing
  • Met interactieve sessies:

– Ontwerp je eigen persoonlijke ontwikkelplan (voor jonge professionals)

of

– Ontwerp je workshop/opleiding speciaal voor Young Professionals (voor organisaties)

  • Met een fijne mix van afstudeerders, starters, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties die elkaar verder helpen, van elkaar leren en samen een interessant netwerk opbouwen
  • Met interessante kortingen van het aanbod van Parks (alleen voor de aanwezigen)

Parks Amsterdam verzorgt persoonlijke coaching, intervisie, workshops, opleidingsprogramma’s, traineeships gericht op jonge professionals. Daarnaast kun je bij Parks terecht voor inspirerende presentaties en helpt Parks je bij het ontwikkelen van opleidingen, trainingen en assessments die specifiek bedoeld zijn voor jonge professionals.

De Parks Way of Doing kenmerkt zich door echtheid, samenwerking met alle betrokkenen en stimuleert lef, veerkracht, plezier, verantwoordelijkheid en autonomie bij degene die zich wil ontwikkelen.

Meld je aan via https://www.eventbrite.nl/e/76735057623

 

Date And Time

2019-11-15 @ 16:00
2019-11-15 @ 18:00
 

Location

Cabralstraat 1, Amsterdam
 

Venue

MidWest Amsterdam
 
 
 

Share With Friends