Workshop Art Based Learning

Parks Coaching
28 juni 2019
Design Thinking Challenge
21 november 2019

Workshop Art Based Learning

Parks Amsterdam ism Katja Pasman
22
feb

Workshop Art Based Learning

by Parks Amsterdam ism Katja Pasman
 
499 people viewed this event.

 

Workshop Art Based Learning

Al vele malen hebben we met groot succes een groep jonge professionals meegenomen naar één van de grote musea in Amsterdam om ze kennis te laten maken met leren op basis van kunst!
Gedurende de 2,5 uur durende workshop Art Based Learning ga je letterlijk op een andere manier kijken naar jezelf, naar je team of naar je organisatie. Je vindt ineens een oplossing voor een vraagstuk van jullie team of je krijgt een nieuw inzicht in een persoonlijke uitdaging waar je al langere tijd mee rondloopt. En daarnaast ben je een ochtend in het prachtige Rijksmuseum, Stedelijk Museum of op een andere plek.

Hoe werkt Art Based Learning?

Art Based Learning is een gestructureerde methode waarbij je via kunst op een andere manier naar vraagstukken leert kijken. Het resultaat is een hoop inspiratie en verrassende nieuwe inzichten en antwoorden op vragen over jezelf, team of organisatie.
  • Je leert je ratio uit te zetten en aandacht te besteden aan je gevoel;
  • Je verbeeldingskracht wordt versterkt, waardoor er weer meer ruimte is voor je eigen creativiteit om anders naar vraagstukken te kijken;
  • De methode daagt uit om je comfort zone te verlaten, waardoor er weer andere perspectieven onstaan;
  • Doordat je met elkaar verhalen uitwisselt, ontstaat er een sfeer van herkenning en verbondenheid
Deze workshop wordt verzorgd door Parks Amsterdam in samenwerking met Katja Pasman

 

Wat kost het?

De workshop Art Based Learning van 2,5 uur kost normaal 595,- euro per groep, excl BTW (min 6 – max 12 deelnemers).
KORTING: Omdat we zoveel mogelijk jonge mensen willen laten ervaren wat Art Based Learning is, bieden we de workshop tot het einde van 2019 aan voor slechts 395,- per groep, excl BTW (ook hier geldt min 6 – Max 12 deelnemers).

Wanneer is het?

De workshop Art Based Learning kan gegeven worden op een moment dat het jullie uitkomt! Leuk om te doen met het gehele team. Neem contact op, dan plannen we samen een datum in.

Ben je enthousiast geworden?

Neem  HIER contact op om je aan te melden met je team van (Young) Professionals. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een datum te plannen.

 

 

 

Date And Time


 

Location

 
 
 

Share With Friends