Parks Meetup #1

Event: 2 days of impact
12 april 2018
Millennials, Boomers & The Leadership Gap
17 juni 2018

Parks Meetup #1

Klaar met je studie en dan?

Je bent net afgestudeerd of zit in het laatste jaar van je studie. Je hebt hard gestudeerd, een bijbaan gehad, je bent losgegaan op festivals, hebt ontelbare lattes gedronken en dan ben je ineens klaar met je studie. Het voelt spannend om ineens écht te gaan werken. Want wat wil je? Wat vind je nu echt belangrijk in werk? Help… het zwarte gat loert.

OF

Je bent een (paar) jaar aan het werk en je begint toch te twijfelen. Is dit dan wat je wil? Heb je genoeg impact in je baan? Moet je niet voor jezelf iets opstarten? Of op reis? Of moet je toch een andere baan zoeken?

Op vrijdag 29 juni van 18.00u – 20.30u is de eerste Parks Meetup op een inspirerende top locatie: The Beach/Garage Notweg, Notweg 38, 1068 LL Amsterdam

 

 

We starten met een drankje en lokale hapjes gemaakt door de Wilde Chefs. De Chefs zijn vrouwen uit de buurt die vanuit hun culturele achtergrond heerlijke traditionele gerechten maken. Lokaal, lekker en gezond eten is hun motto! 

Het doel van deze avond is om op een interactieve manier met elkaar aan de slag te gaan met je eigen persoonlijke ontwikkellijn en je ambities. Daarnaast ga je natuurlijk met andere Young Professionals in gesprek, over het thema Klaar met je studie en dan? De meetups van Parks Amsterdam komen tot stand door middel van co-creatie en wordt deze keer gefaciliteerd door Japke Keesmaat, Katja Pasman en een aantal Young Professionals.

 

 

Kosten zijn: 17,50 euro per persoon (inclusief drankje en hapjes). Aanmelden kan door een ticket te kopen via eventbride (hier) of een mailtje te sturen vóór 22 juni naar keesmaatjapke@gmail.com

We hopen je te zien op 29 juni bij The Beach!

 

 

Wat? Parks Meetup #1
Waar? The Beach/Garage Notweg, Notweg 38, 1068 LL Amsterdam
Wanneer? Vrijdag 29 juni, van 18.00 – 20.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *