Ontdek de labels van Parks

Bekijk ze alle vier

Voor elke vraag een passend label

Parks Professional

Dit label richt zich op (persoonlijk) leiderschap, communicatie en effectieve samenwerking voor verschillende soorten professionals en teams.

Parks Young

Jonge professionals hebben hun eigen specifieke uitdagingen. Dit label ondersteunt met ontwikkelprogramma’s die precies aansluiten bij wat deze doelgroep nodig heeft.

Parks Parenting

De combinatie tussen werk en gezin is uitdagend. Parks Parenting biedt verschillende soorten programma’s die speciaal gericht zijn op werkende ouders en het creëren van een oudervriendelijke organisatie.

Parks Creative

Hoe kan een schilderij van Van Gogh inzicht geven in keuzes die je moet maken? Hoe vorm je binnen je organisatie een aantrekkelijke leercultuur? Dit label inspireert met verrassende initiatieven en nieuwe vormen van leren.

about-img

Over Japke

Expert in leren en ontwikkelen

Na mijn studie Sociale Psychologie werkte ik jarenlang als trainer/adviseur voor een groot trainingsbureau. Ik maakte duizenden vlieguren in het trainersvak en leerde de dynamiek van talloze organisaties kennen. Vervolgens ontwikkelde ik leiderschapstrajecten bij een van ‘s werelds grootste HR-dienstverleners en maakte van binnenuit de corporate wereld mee. Ik vervolgde mijn loopbaan in het Hoger Onderwijs waar ik vernieuwende programma’s creëerde en studenten begeleidde bij de opleiding HRM. In 2018 startte ik met Parks om zoveel mogelijk mensen en organisaties te kunnen ondersteunen bij hun leer- en ontwikkelvraagstukken.

Meer weten over mij? Check mijn Linkedin-profiel

Klik hier

Meer weten over mij?

Of volg Parks op

Testimonials

Lees enkele ervaringen

“Een inspirerende bijeenkomst! Samen kijken naar wat er al goed gaat en waar we in willen groeien als persoon en als organisatie”

Merel Nederend

Directeur Stichting de Ster

“Met een serieuze voorbereiding en rake beeldspraak had dit het effect op ons team waarop we hoopten. Smaakt naar meer!”

Tomas Loeffen

Managing Partner Festival Travel

“Japke is zeer professioneel en voelt haarfijn aan wat je nodig hebt. Iedereen was erg enthousiast over de tweedaagse.”

Chaimae Abdelouaret

HR adviseur Van Gogh Museum