hero-img

Ervaren, transparante professional

Wie of wat is Parks nu eigenlijk? Het is eigenlijk heel simpel. Parks is de naam waaronder ik, soms met andere ontwikkelexperts, inspirerende leer- en ontwikkeltrajecten bedenk en uitvoer. Laat me je meenemen in wie ik ben, wat mijn missie is en op welke manier ik iets voor jouw organisatie kan betekenen.

Leer me kennen
Dit is Parks

Zo werk ik

Persoonlijk

Professioneel

Maatwerk

Ontspannen

about-img

Over Japke

Betrokken expert

Ik ben een facilitator die snel vertrouwd aanvoelt. Daardoor voelen mensen zich gauw uitgenodigd zichzelf open te stellen en nieuw terrein te verkennen. Dat is nodig om te kunnen ontwikkelen. Ik breng gesprekken naar een dieper niveau, zonder zweverig te worden en voel scherp aan wat er nodig is om verder te kunnen komen. Met een combinatie van uitgebreide expertise, zowel op inhoud als proces, een hoop enthousiasme, betrokkenheid en persoonlijke aandacht creëer ik leeromgevingen die motiverend en inspirerend zijn.

Heb je een ontwikkelvraag?

Neem contact op

Van vraagstuk tot duurzame oplossing

Een ontwikkeltraject van Parks verloopt altijd volgens eenzelfde structuur. We starten met het gezamenlijk onderzoeken van het ontwikkeldoel. Voor een passend ontwerp, plezierige uitvoering en gedegen evaluatie van het leertraject kun je vervolgens rekenen op mijn jarenlange ervaring. Om de impact van een traject te vergroten, geef ik bovendien graag advies over (HR) beleid om het geleerde goed te borgen.

Ontwerp

Een leertraject op maat, passend bij je doel.

Uitvoering

Van eenmalige workshop tot langdurig opleidingsprogramma.

Evaluatie

Feedback ophalen over de impact van het traject.

Advies

Hoe versterk je het geleerde in jouw organisatie?

Testimonials

Zo ervaarden zij de samenwerking

“Onder leiding van Japke hebben we met ons leiderschapsteam gereflecteerd op waar we staan als individu en als organisatie.Japke luistert goed, denkt niet alleen mee in wat er gewenst is maar ook in wat er nodig is. Daarnaast neemt Japke een rustige, stabiele energie mee die heel prettig is. Voor ons is Japke een heel fijne sparringpartner geweest.”

Femke Pluymert

Directeur Diversion

''Tijdens de coachgesprekken staat Japke goed stil bij je individuele leerdoelen, maar is ook ruimte voor de gevoelige kant. Een echte persoonlijke aanpak. Ze stelt je op je gemak en gaat open het gesprek aan, en zorgt er tegelijkertijd voor dat je praktische tips krijgt die je direct en op de langere termijn in kan zetten. Ik ben haar zeer dankbaar en ben er zoveel sterker uit gekomen!''

Eveline Lek

Founder Leckyphotos

“Japke heeft voor Radar het traineeprogramma mee ontworpen en invulling gegeven. Met een altijd kritische en realistische blik. En zonder het werkplezier daarbij uit het oog te verliezen. Daarom is het zo fijn om met haar samen te werken. En dat vind ik niet alleen. Dat hebben de trainees ook zeker zo ervaren in de trainingen en de 1-op-1 begeleiding die Japke gaf de afgelopen jaren.”

Marieke Megens

Senior adviseur RadarAdvies