Ik vertel je over Parks Young

Young professionals hebben specifieke uitdagingen als persoon én als professional. Na jarenlang studeren, is de overgang naar een werkend leven soms best even wennen. Bij de start van een loopbaan is het dan ook fijn om ondersteund te worden in het snel aanleren van vaardigheden om werkzaamheden goed uit te voeren. Vanuit het label Young biedt Parks alle ondersteuning bij vraagstukken die jonge professionals (en hun managers) bezig houden. Bekijk hier hoe ik dat eerder deed bij verschillende organisaties.

  Parks Young richt zich op

  Young

  Starten als professional

  De eerste jaren van het werkende leven zijn geweldig, maar soms ook even zoeken voor jonge professionals. Ze zijn hun weg aan het vinden in de dynamiek van een organisatie en bezig om werk een plek te geven in hun leven. Vragen als: “Wat wil ik? Wat zijn mijn kwaliteiten? Hoe positioneer ik me ten opzichte van andere collega’s en hoe vind ik een nieuw evenwicht tussen werk en privé?”, zijn heel vanzelfsprekend in deze fase. Talentontwikkeling, persoonlijk leiderschap, effectieve communicatie en timemanagement zijn essentieel voor iedere starter op de arbeidsmarkt. Ik heb veel ervaring met ontwikkeltrajecten voor deze doelgroep en ken de behoeften van deze generatie als geen ander.

  Aanbod

  Ontdek de mogelijkheden

  Traineeship

  Training

  Coaching

  Intervisie

  Testimonials

  Lees enkele ervaringen

  Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. De persoonlijke aanpak, oprechte interesse en grote kennis over werkstress onder jonge professionals hebben het tot een groot succes gemaakt.

  Cherryl van der Velden

  Voormalig HR adviseur InWork

  Japke heeft altijd een kritische en realistische blik, maar zonder het werkplezier daarbij uit het oog te verliezen. Daarom is het zo fijn om met haar samen te werken. Dat hebben de trainees ook zeker zo ervaren.

  Marieke Megens

  Senior adviseur RadarAdvies

  Japke stelt je op je gemak tijdens de coachgesprekken. Ze is open en geeft tegelijkertijd praktische tips die je direct en op de langere termijn in kan zetten. Ik ben haar zeer dankbaar en ben er zoveel sterker uit gekomen.

  Eveline Lek

  Eigenaar Leckyphotos