Out of the box: Parks Creative

Onze omgeving verandert continu. Organisaties en hun medewerkers worden uitgedaagd om daar flexibel in mee te bewegen. Ook leervormen zijn steeds in ontwikkeling. Vanuit het label Parks Creative breng ik nieuwe werkvormen in de praktijk die uitdagen, inspireren en bijeenkomsten met veel inzichten, interactie en energie opleveren. Durf je het aan om op andere manieren te leren? Verken dan hier de mogelijkheden van het label Creative.

  Parks Creative richt zich op

  Parks Creative

  Verleg je grenzen

  Het leerproces van mensen is grotendeels onbewust en niet iedere leerervaring is even succesvol. Mensen hebben de neiging om oplossingen te zoeken binnen het eigen referentiekader. Om tot écht vernieuwende inzichten te komen daagt Parks Creative uit om via andere manieren te leren. Via learning communities, Art Based Learning of door het gebruik van technieken uit KAOS Pilot bijvoorbeeld. Of door het delen van krachtige verhalen.

  Aanbod

  Ontdek de mogelijkheden

  Art Based Learning

  Creatieve teamsessie

  Delen van verhalen

  Testimonials

  Lees enkele ervaringen

  “Een heel inspirerende bijeenkomst van Japke, samen met Katja Pasman. Samen kijken naar wat er al goed gaat en waar we in willen groeien als persoon en als organisatie.''

  Merel Nederend

  Directeur Stichting de Ster

  “Japke kwam ons publiek aan het denken zetten over talentontwikkeling. Japke is een ideale spreker voor jonge mensen en innovatieve organisaties die anders durven denken.”

  Sharon Ouwerkerk

  Head recruitment Young Capital Next

  “Japke is in staat om relaties op alle niveaus aan te gaan, dwars door generaties en gebaande paden heen. Ze was als een van onze eerste experts aanwezig bij ons leiderschapsnetwerk.”

  Raymond Fafié

  Founder The Millennials