Werken & ouders: Parks Parenting

Het combineren van ouderschap met werk is soms een hele tour. Hoe houd je alle ballen in de lucht? Hoe zorg je voor een nieuwe balans tussen ambitie en gezin? Veel jonge ouders worstelen hiermee. Het label Parenting heeft een aanbod dat speciaal ontwikkeld is voor jonge werkende ouders (en voor de organisaties waar ze werkzaam zijn).

  Parks Parenting richt zich op

  Parenting

  Balans tussen werk en gezin

  In de fase waarin medewerkers kinderen krijgen, komen vaak uitdagingen op het gebied van werk en privé samen. Parks Parenting biedt verschillende leertrajecten aan voor werkende ouders met (jonge) kinderen. Van een eendaagse workshop “balans tussen werk en gezin” tot het meer uitgebreide programma “Persoonlijk leiderschap voor werkende ouders” of een individueel coachingstraject. Daarnaast kun je bij mij terecht voor advies over het inrichten van een oudervriendelijke organisatie.

  Aanbod

  Ontdek de mogelijkheden

  Training

  Coaching

  Workshop

  Gastspreker

  Testimonials

  Lees enkele ervaringen

  “Ik ben een coachtraject bij Japke gestart, omdat ik na de geboorte van mijn kind moeite had om mijn draai op de werkvloer te vinden. Wat ik prettig vind aan haar aanpak is dat het zowel leidt tot kleine concrete opbrengsten die je vanaf morgen kunt toepassen, als tot dieper inzicht in jezelf”

  Vivianne Goedhart

  Senior project/teamleider Diversion

  “Samen werken met Japke is altijd een feestje. Onze samenwerking is gebaseerd op de gemeenschappelijke waarden zoals authentiek en integer zijn, positief en doelgericht. We hebben eenzelfde visie op leren en ontwikkelen. Japke is volledig voorbereid, wat ik heel prettig vind.”

  Katja Pasman

  Leerinnovator @KatjaPasman

  “Japke kan goed luisteren en doortastend doorvragen, toont begrip, maar schuwt het niet om moeilijke of schurende punten op te brengen. Ik ben er trots op dat we Japke’s programma voor ambitieuze jonge ouders nu in-company aanbieden aan ouders met kinderen onder de 4.”

  Renske de Kleijn

  Onderwijsonderzoeker UMC Utrecht