Meer over Parks Professional

Als professional raak je nooit uitgeleerd. Gelukkig maar. Je management-skills kunnen naar een hoger niveau. Je adviesvaardigheden verder worden uitgebreid. Het nieuwe team kan wel een boost gebruiken. Dit label is er voor professionals, leidinggevenden en teams. Van leiderschapsprogramma tot individueel coachtraject. Bekijk hieronder de voorbeelden en laat je inspireren voor een mogelijk ontwikkeltraject voor jouw team of organisatie.

    Parks Professional richt zich op

    Professional

    Nieuwe fase, nieuwe uitdaging

    Organisaties zijn continu in beweging. Professionals, leidinggevenden en teams bewegen daarin mee. Een nieuwe situatie vraagt om andere vaardigheden. Rondom leiderschap of teamsamenwerking bijvoorbeeld. Een nieuwe fase is ook het perfecte moment voor reflectie, bijvoorbeeld om weer heel bewust te worden van eigen kwaliteiten en deze in te gaan zetten. Of om de eigen stijl van leidinggeven onder de loep te nemen. Je kunt bij Parks terecht voor leertrajecten rondom thema’s als (persoonlijk) leiderschap, teamsamenwerking, adviesvaardigheden, presentatietechnieken, diversiteit & inclusie en stakeholdermanagement.

    Aanbod

    Ontdek de mogelijkheden

    Training

    Coaching

    Teamsessie

    (HR) advies

    Testimonials

    Dit zeggen de opdrachtgevers

    Japke is zeer professioneel en voelt haarfijn aan wat je nodig hebt. Iedereen was erg enthousiast over de tweedaagse.

    Chaimae Abdelouaret

    HR adviseur Van Gogh Museum

    Japke denkt niet alleen mee in wat er gewenst is maar ook in wat er nodig is. Ze een rustige, stabiele energie mee die heel prettig is.

    Femke Pluymert

    Directeur Diversion

    Met een serieuze voorbereiding en rake beeldspraak had dit het effect op ons team waarop we hoopten. Smaakt naar meer!

    Tomas Loeffen

    Managing partner Festival Travel